Kuva: Tero Ahonen

Vibrafonivirtuoosi Severi Pyysalo esittelee uuden yhtyeensä perjantain Flame Jazz -illassa!

9.12.2021 Uutiset

Vibrafonisti Severi Pyysalo lukeutuu instrumenttinsa kansainvälisiin huippunimiin. Logomon  Flame Jazz -illassa 10.12. hän saa vieraakseen nuorten muusikkojen ensemblen. Uunituore kvartetti esittää Pyysalon säveltämää ja sovittamaa musiikkia raikkaalla ja energisellä otteella. Konsertti on katsottavissa myös etänä Keikalla.fi-palvelussa.

Turkulainen mestarivibrafonisti Severi Pyysalo (s. 1967) on ollut Suomen huipulla jo kolme vuosikymmentä. Hän löi itsensä suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään vuonna 1984 Pori Jazzeilla, jolloin sekä laulajatar Sarah Vaughan että Paquito D’Rivera pyysivät häntä esiintymään kanssaan. Siitä saakka Pyysalo on konsertoinut sekä kotimaassa että ulkomailla eri kokoonpanoissa, joista ehkä tunnetuin on Perko-Pyysalo Poppoo. Jazzmusiikin lisäksi Pyysalo on säveltänyt myös Radion sinfoniaorkesterille ja Turun filharmoniselle orkesterille sekä tehnyt musiikkia muun muassa Grimmin satuihin. Pyysalo on saanut Yrjö-palkinnon 1988, ja vuonna 1993 hänet valittiin vuoden eurooppalaiseksi jazzsolistiksi.

Perjantain Flame Jazz -konsertissa Pyysalo yhdistää voimansa nuoren polven huippusoittajien kanssa. Rumpuja yhtyeessä soittaa energinen Severi Sorjonen, joka on hurmannut jazzyleisöä mm. Iiro Rantala Flockin ja Peelan riveissä. Basson varressa taituroi Sibelius-Akatemian jazzosastolla opiskeleva Filemon Von Numers ja puhaltimia soittaa monen huippuyhtyeen eturivissä uraa luova turkulaisyleisön lemmikki Max Zenger, joka on kotonaan niin perinteisen kuin kokeellisemmankin jazzin parissa.

Nelikko yhdistää voimansa ensimmäistä kertaa yleisön edessä Logomon lavalla, ja illan ohjelmistossa kuullaan Pyysalon uusia sovituksia tuoreella ja energisellä otteella!

Severi x 2, Filemon+Max
Pe 10.12.2021 klo 19
Move-sali, Logomo ja Keikalla.fi
Junakatu 9, Turku

Severi Pyysalo – vibrafoni, koskettimet
Severi Sorjonen – rummut
Filemon Von Numers – basso
Max Zenger – puhaltimet

Ennakkoliput Logomon livekeikalle: Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat 18 € (max 2 etua / asiakas)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Sisäänpääsy vain koronapassilla! Koronapassivaatimus koskee kaikkia yli 16-vuotiaita. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.

Konsertti järjestetään Move-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta. Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen. Suosithan lähimaksua kortilla.

Huomioithan, että konsertti kuvataan ja tallennetaan! Mikäli seuruettasi ei saa kuvata, ota yhteyttä sähköpostitse info@jazzcityturku.fi.

Konsertti striimataan Logomosta livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.

Stream-liput: Lippu.fi
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu / perhelippu 19,90 €

Stream-liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. Lippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk