Kuva: Peter Duyts

Flame Jazz jatkuu lauantaina kosketinvelho Kari Ikosen johdolla!

15.3.2023 Uutiset

Konserttisarja Flame Jazz palaa festaritauolta suoraan asiaan lauantai-iltana 18.3. Logomon Move-salissa. Illan isäntänä toimii mestaripianisti Kari Ikonen, jonka uuden kansainvälisen yhtyeen soundissa yhdistyvät arabimusiikin mausteet ja pohjoismainen kuulaus.

Suomen jazzmuusikoiden omaleimaisimpaan ääripäähän kuuluva pianisti-säveltäjä Kari Ikonen saa lauantain Flame Jazz -illassa rinnalleen upean kansainvälisen huippuryhmän, johon kuuluvat rumputaiteilija Markku Ounaskari, ruotsalainen kontrabasson suurmestari Anders Jormin ja algerialainen viuluvirtuoosi Kheir-eddine M’Kachiche. Kvartettia inspiroi erityisesti meri, joka yhdistää myös muusikoiden kotikaupungit, Helsingin, Göteborgin ja Algerin.

Konsertin ohjelmassa on uusia “karismaattisen ikonisia” sävellyksiä, joissa yhdistyvät kirpeänraikas pohjoismainen jazzmaisema ja arabimusiikin herkkä lyyrisyys. Käytössä on toki myös Ikosen mullistava keksintö, pianon mikrovirityslaite Maqiano.

”Kari Ikonen is quite an original in today’s jazz panorama” – New York City Jazz Record

Flame Jazz: Kari Ikonen Quartet Al-Qantara (FI/SE/DZ)
La 18.3.2023 klo 19
Move-sali, Logomo
Junakatu 9, Turku

Kari Ikonen – piano
Kheir-eddine M’Kachiche – viulu
Anders Jormin – kontrabasso
Markku Ounaskari – rummut

Ennakkoliput: Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Viking Line Club -etu 20 € (max 2 lippua / jäsen)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaritiskillä konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Move-saliin Kitchenin ovesta Logomo-sillan vierestä.