Flame Jazzin perjantaivieraana huippuviisikko Italiasta!

12.4.2023 Uutiset

Logomon Move-salissa vietetään jazziltaa perjantaina 14.4. kansainvälisissä tunnelmissa. Pianistimestari Emiliano D’Auria tuo Turkuun uunituoretta ohjelmistoa esittävän kvartettinsa. Kiertueella trumpettisolistina vierailee Italian tunnetuimpiin muusikoihin lukeutuva Luca Acquino.

Italialaisista huippumuusikoista koostuva Emiliano D’Auria Quartet julkaisi keväällä 2022 albumin nimeltä In-Equilibrio, jossa vieraillee Italian tunnetuimpiin trumpetisteihin kuuluva Luca Aquino. In-Equilibrio tarkoittaa suomeksi tasapainoa, jota viisikko musiikissaan tarkastelee. Emiliano D’Aurian säveltämässä musiikissa tasapainoillaan avantgarden ja melodisen ilmaisun sekä välimerellisten ja erikoisempien äänimaisemien välillä.

Albumin nimikkobiisi on kuin Amélie-elokuvasta ja The Acrobat -kappaleen sirkusmaisessa tunnelmassa kuulija voi tuntea, kuinka tasapaino horjuu. Vahvan pianonsoiton ja leikkisän trumpetin lisäksi yhtyeessä kuullaan Giacomo Ancillotton sähkökitaraa, ja kompista vastaavat kontrabasisti Dario Miranda sekä rumpali Ermanno Baron. Muusikoiden lumoava yhteissoitto ja omaperäiset melodiat upottavat kuuntelijat toiseen todellisuuteen. Perjantain konsertissa kuullaan myös uuden, keväällä 2023 julkaistavan albumin materiaalia.

Emiliano D’Auria Quartet feat. Luca Aquino (IT)
Pe 14.4.2023 klo 19
Move-sali, Logomo
Junakatu 9, Turku

Luca Aquino – trumpetti
Emiliano D’Auria – piano
Giacomo Ancillotto – sähkökitara
Dario Miranda – kontrabasso
Ermanno Baron – rummut

Ennakkoliput: Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaritiskillä konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Move-saliin Kitchenin ovesta Logomo-sillan vierestä.