Kuva: Joshua Gross

Basisti-laulaja Kristin Korb lauantai-illan tähtenä Café Tiljanissa!

23.9.2021 Uutiset

Lauantain Flame Jazz -konsertissa kuullaan tunnelmallista tarinankerrontaa ja sulavaa svengiä kansainvälisen huipputrion tarjoilemana Åbo Svenska Teaterin Café Tiljanissa.

Amerikkalaislähtöinen basisti-laulaja Kristin Korb saapuu lauantaina 25.9. vihdoin Turkuun pohjoismaisen trionsa kanssa. Odotettu konsertti johdattelee kuulijat jazzin kulta-ajan romanttisiin tunnelmiin. Kristin Korb inspiroituu menneiden vuosikymmenten tarinallisesta ja tanssittavasta musiikista ja haluaa tuoda ripauksen vanhan ajan glamouria yleisölleen.

Kahden instrumentin taituri Kristin Korb on valloittanut yleisönsä ympäri maailmaa lämminhenkisellä esiintymisellään. Laulu ja kontrabasso kulkevat Korbin musiikissa rinnakkain tasavahvoina ja luontevina kuin hengitys. Tanskassa vaikuttavan trion muina jäseninä soittavat ruotsalaispianisti Magnus Hjorth sekä Turussakin useasti esiintynyt rumpali Snorre Kirk.

Tuottelias Korb on 25-vuotisen uransa aikana julkaissut omalla nimellään useita levyjä, joista viimeisin on tänä vuonna julkaistu trio-kokoonpanon tupla-albumi What If? / Why Not? Julkaisun ensimmäinen osa koostuu uudelleensovitetuista populaarihiteistä Stevie Wonderista The Beatlesiin, ja jälkimmäinen Why Not? sisältää vähemmän soitettuja jazzstandardeja. Yhteen hitsautuneen trion soitossa kuuluu soittamisen ilo ja vaivaton svengi, josta päästään nauttimaan myös Café Tiljanin Flame Jazz -illassa.

“Kristin Korb is a jewel of jewels.” – All About Jazz

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

Kristin Korb – basso ja laulu
Magnus Hjorth – piano
Snorre Kirk – rummut

Kristin Korb Trio (US/SE/DK)
La 25.9.2021 klo 22 (ovet klo 21)
Café Tiljan, Åbo Svenska Teater
Eerikinkatu 13, Turku

Ennakkoliput: Lippu.fi ja Åbo Svenska Teaterin lippukassa Hansakorttelissa
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
Osuuspankin omistaja-asiakkaat 18 € (max 2 etulippua / asiakas)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Sisäänkäynti Café Tiljaniin Eerikinkadun ovesta, portaat 2. kerrokseen. Esteetön sisäänpääsy pyynnöstä, ilmoita tulostasi etukäteen ÅST:n lippukassalle, puh. 02 277 7377. Lipunmyynti konserttipäivänä myös Café Tiljanin ovella klo 21 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta tilassa säilyvät turvavälit. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Tapahtumassa tulee noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.